Ebben mi is benne vagyunk

Ahogy arról korábban már beszámoltunk, nemcsak nagy méretű szívpárnákat készítünk, hanem kisebb, gyerekeknek szánt párnákat is előállítunk. Ezekből már vittünk kórházba szakrendelőbe, valamint gyerekosztályra is.

Most egy olyan felhasználásól is beszámolunk, ami nem egészségügyi célzatú, inkább lelki jellegű.

A következő drága misszió  a szívpárna készítés. A mozgalom Amerikában kezdődött, és elérte Európát is. Azoknak ajándékoznak szív alakú párnákat, akiket emlőrákkal műtöttek.  A műtött oldalon a hónalj alá téve csökkenti a fájdalmat és feszülést. Minden párna mellé igés kártyát is csomagolnak. Többféleképpen lehet őket támogatni. Akár úgy, hogy becsatlakozol a gyülekezeteddel a készítésbe, de anyagilag is lehet segíteni őket. A dobozba csak egy kis szív fért el. 
Ez a kis szív alkalmas lehet akár babalátogatóba is. Ha van a környezetedben mellrákkal műtött beteg, akkor nyugodtan vedd fel velük a kapcsolatot, és kérj egy párnát az ismerősöd számára. Nézd meg az oldalukat!

A teljes oldal itt megteinthető

Megtekinthet egy kis videót is, amiben nyomon követheti, hogyan kerül a kis párna az ajándék dobozba.

Reméljük, hogy minden megajándékozott számára hasznos lesz a párna, és a mellé tett üzenet a többi értékes ajándékkal együtt!

Szólj hozzá!